Resuming podcast

3 de Octubre de 2022 a les 11:28

Cicle d’entrevistes al voluntariat de Sant Just

Compartir

Entitats, serveis i persones voluntàries de Sant Just passaran durant el mes d’octubre pel programa de tardes de l’emissora municipal.

A partir del dijous 6 d’octubre el magazín de tardes “la Rambla” començarà un seguit d’entrevistes a persones santjustenques vinculades a associacions, entitats i serveis sense ànim de lucre que realitzen la seva activitat o bé tenen la seu al poble. Durant tot el mes vindran a Ràdio Desvern una representació de 8 d’aquests serveis o entitats: Sant Just Solidari, Acció Solidària i Logística, el Voluntariat per la Llengua del Servei Local de Català, En Bici Sense Edat, el Rebost de Càrites de la Parròquia, Protecció Civil, voluntàries de la Residència Nostra Senyora de Lourdes, i l’associació santjustenca de voluntariat ambiental ALNUS-CEPA. 

Les entrevistes serviran per acostar a la ciutadania una mostra del voluntariat que es fa a Sant Just, a part de donar a conèixer el funcionament i l’essència de les associacions involucrades i les motivacions personals de cadascuna de les persones involucrades en desenvolupar-hi les diferents tasques. Les entrevistes s’emetran al magazín de tardes, de dilluns a divendres entre les 17h i les 19h de la tarda, tot i que es podran recuperar els podcasts un cop hagin estat emeses en directe. Els podcasts els podreu recuperar a la web radiodesvern.com o bé als links de les xarxes socials del programa “La Rambla” @larambla981 a Twitter i Instagram. Si seguiu els comptes oficials anireu coneixent les dates, les hores i les persones concretes que aniran passant per Ràdio Desvern.